HOF Apparatenbouw

Saffraan 29

7892AH Klazienaveen

Tel.: 06 241 42 355

app.hof@kpnmail.nl

Heeft u een vraag of zoekt u naar een oplossing

Heeft u een vraag of zoekt u een partner die meedenkt voor een technische oplossing ?

HOF Apparatenbouw heeft ruime ervaring in skidbouw.

Stuur een bericht

Modulair op een baseframe…

Hof apparatenbouw is de geschikte partner voor het bouwen van uw ontwerp. Door onze flexibiliteit en het gestructureerd volgen van engineeringsdocumenten kunnen we aan uw specifieke wensen voldoen.

Naast het volgen van de aangeleverde specificaties en tekeningen, laten we het niet na om mee te denken over bereikbaarheid van equipment, maintainability van de componenten en het voldoen aan richtlijnen als ATEX, SIL en machine richtlijnen.

In diverse varianten vragen installaties om modificaties waar een unit, een plug-en-play installatiedeel wordt geplaatst of een aanpassing moet worden uitgevoerd.

Installatiemodules zoals separate oliepompen, meterborden, speciale meetinstrumenten (waterkwaliteitsmeting of wobbe index metingen) worden vaak als plug en play of als module ge-engineerd.

Laat u verrassen door de kwaliteit en veelzijdigheid van Hof apparatenbouw !


Testen en Commissioning

Voorafgaand aan het installeren van het skid op locatie, is het mogelijk om een factory acceptance test (FAT) bij ons in Emmen uit te voeren. U komt na de test niet meer voor verassingen te staan en u weet dat u een werkend systeem krijgt geleverd.
We gaan graag in gesprek over wat we kunnen bieden aan uw commissioning afdeling.


Snel en degelijk !!

Omdat we ons confirmeren aan uw veiligheidsbeleid en VGWM plan, komen we met het juiste materieel op locatie en kunnen we het skid of de componenten op uw locatie plaatsen en zo nodig in bedrijf stellen.